Primare I15 | Wzmacniacz zintegrowany
Wzmacniacz zintegrowany I15 to kompaktowy, w pełni funkcjonalny wzmacniacz, zapewniający 60 W na kanał z opcjonalnym modułem przedwzmacniacza gramofonowego MM
Cena za sztukę
Wzmacniacz zintegrowany I15 to kompaktowy, w pełni funkcjonalny wzmacniacz, zapewniający 60 W na kanał z opcjonalnym modułem przedwzmacniacza gramofonowego MM
Umieszczony w obudowie o wielkości trzech czwartych wzmacniacz I15 kontynuuje tradycję firmy Primare, polegającą na dostarczaniu zadziwiającego dźwięku z kompaktowych, eleganckich urządzeń, które łatwo zainstalować w prawie każdej przestrzeni mieszkalnej.
Urządzenie posiada pięć wejść analogowych, gdzie wejście A1 zostało zaprojektowane do instalacji opcjonalnego przedwzmacniacza gramofonowego MM15, umożliwiając podłączenie gramofonu. Znajdziecie go na innej aukcji z dopiskiem MM.
I15 wykorzystuje ten sam moduł mocy Hypex, w całości analogowy, klasy D, jaki zastosowano w nagradzanym EISA I15 Prisma. Ale bez potrzeby dostarczania zasilania do stopnia konwersji cyfrowo-analogowego i odtwarzacza sieciowego znajdującego się w I15 Prisma, zasilacz został skonfigurowany tak, aby umożliwić I15 działanie z jeszcze większą mocą i szczegółowością.
- obudowa orzech, czarna maskownica
- obudowa orzech, brak maskownicy, kolor materiału wykończenia do wyboru według wzornika (prosimy o podanie numeru koloru w sekcji 'Uwagi do zamówienia' przy składaniu zamówienie na wersję Select)
R15 to przedwzmacniacz gramofonowy, zapewniający idealne połączenie pomiędzy wkładką MM lub MC. Zaprojektowany został w jak najwierniejszy sposób wzmacniać delikatny sygnał dowolnej wkładki, z jaką...
CD15 Prisma to zintegrowane cyfrowe źródło dźwięku, łączy w sobie odtwarzacz płyt kompaktowych oraz streamer i odtwarzacz plików, które dostarczone mogą być z zewnętrznego źródła magazynującego,...
Wzmacniacz zintegrowany I15 Prisma to kompaktowy, w pełni funkcjonalny, centralny system sterowania i mocy, zapewniający 65 W na kanał, zaawansowane mechanizmy konwersji sygnału cyfrowego na...
DD15 to czysty transport CD. Wyposażony w mechanizm typu slot-in Phillipsa, zaprojektowany został by współpracować z dowolnym DACiem
SC15 Prisma to przedwzmacniacz i odtwarzacz sieciowy z zaimplementowaną technologią bezprzewodowej łączności z głośnikami, WiSA. Cechują go niewielkie rozmiary (3/4 w stosunku do standardowych do...